Aparate Aer Conditionat

SERVICE - REPARATII - REVIZII TEHNICE

INSTALATII DE CLIMATIZARE

   Pe langa serviciile de montaj prezentate, firma noastra garanteaza promptitudine si porfesionalism si in materie de service / reparatii aparate de aer conditionat si asta datorita pregatirii temeinice a echipelor noastre tehnice si a experientei vaste pe care au dobandit-o ca urmare a numarului mare si variat de probleme (situatii) de service aer conditionat rezolvate.

service instalatii de climatizare Timisoara    Daca sesizati o modificare in functionarea aparatului de aer conditionat nu asteptati ci contactati o firma specializata in domeniu, intrucat reparatiile mici de azi se pot transforma in service-urile costisitoare de maine.

   Stiati ca o scadere a capacitatii de racire a aparatului de aer conditionat se poate datora pierderii cantitatii de freon din echipament cu impact asupra consumului de energie, a eficientiei si poate chiar asupra compresorului acelui echipament a carui uzura poate fi facilitate respectiv grabita?

   De asemenea, daca simtiti un aer imbacsit in incaperea in care functioneaza o instalatie de climatizare cu siguranta ventilatorul, bateria de racire / incalzire si filtrele unitatii interioare sunt infestate cu microbi (bacterii, mucegai, alergeni, ciuperci) si ca urmare a filtrarii aerului acestia sunt imprastiati in incaperea respectiva cu efecte nocive asupra sanatatii.

   Apelati cu incredere la societatea noastra pentru revizia periodica a instalatiei de climatizare (aparatul de aer conditionat are elemente in miscare astfel ca este recomandat ca cel putin o data la doi acesta sa fie supus unei interventii tehnice) care presupune urmatoarele operatii:

   * verificarea la scurgere a agentului frigorific;

   * verificarea presiunilor de lucru ale circuitului frigorific si completarea cu freon in caz de necesitate;

   * verificarea ventilatoarelor condensatorului;

   * verificarea conductei pentru drenajul condensului;

   * verificarea izolatiilor de pe tevi si refacerea lor in caz de nevoie.

   * igienizarea filtrelor si a unitatii interioare cu spray dezinfectant.

 

 

Aer conditionat Timisoara